Seminar voditelja vatrogasne mladeži

1 minuta/e za čitanje

Proteklog vikenda, od 6. do 8. svibnja u Kampu vatrogasne mladeži u Fažani, u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, održan je seminar voditelja vatrogasne mladeži.

Na seminaru je sudjelovalo 130 voditelja vatrogasne mladeži koji će ove godine boraviti sa pripadnicima mladeži u 27. Kampu. Jedna od sudionica bila je i Barbara Svrtan iz DVD-a Veliškovaca, kao voditelj mladeži za odlazak u Kamp u Fažanu. Sudionici seminara su došli u Kamp vatrogasne mladeži u petak kada je bio organiziran sastanak županijskih predsjednika savjeta vatrogasne mladeži. U subotu se krenulo sa aktivnostima i predavanjima:

  • Pripremljena je dolazna anketa za sve sudionike seminara
  • Izvršena je analiza prošlogodišnjeg 26. Kampa vatrogasne mladeži
  • Predavači su se bazirali na predstavljanju novih igrica i upoznavanju voditelja mladeži sa istima i svim pravilima i bodovanju
  • Održano je predavanje o obavezama voditelja vatrogasne mladeži u Kampu
  • Održano je predavanje i praktični dio vježbe za vatrogasnu mladež, te vježba sa VMŠ i vježbovne radnje i postupci

Nedjeljni program je započeo sastankom županijskih predsjednika savjeta vatrogasne mladeži, na kojoj su se predložili kandidati koji će obnašati dužnost zapovjednika 27. Kampa vatrogasne mladeži u Fažani u trajanju od 27. lipnja do 5. rujna 2022. godine. Raspravljalo se i o samoj organizaciji rada kampa u ovoj godini, a nakon sastanka izvršena je analiza seminara voditelja vatrogasne mladeži te su sudionicima uručene potvrde o sudjelovanju na seminaru.

 

 

Izvor: hvz.gov.hr

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare