Održana 139. izvještajna godišnja skupština DVD-a Belišće

U subotu 28. siječnja 2023. godine u prostorijama DVD-a Belišće održana je 139. izvještajna godišnja Skupština DVD-a Belišće uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a s područja VZG Belišće (Bistrinci, Bocanjevci, Vinogradci, Tiborjanci i Veliškovci), te operativnih i pričuvnih članova uz prisustvo vatrogasne mladeži DVD-a Belišća.

Čitajte dalje

Održana terenska vježba sustava civilne zaštite grada Belišća “Plamen – Belišće 2022.”

U subotu 3. prosinca 2022. godine na prostoru Plinske stanice kod Stanice za tehnički pregled vozila održana je terensko-taktička vježba svih sudionika sustava civilne zaštite ustrojenih na području Grada Belišća pod nazivom „PLAMEN – BELIŠĆE 2022.“.

Čitajte dalje

Održan 10. Memorijal “Martin Đurkić”

U organizaciji DVD-a Veliškovci na 10. Memorijalu “Martin Đurkić” u nedjelju, 2. listopada 2022. godine, na prostoru uz Društveni dom Veliškovci održalo se vatrogasno natjecanje traktorskih cisterni “Belje” u dvije kategorije, gdje je bilo prisutno 6 ekipa MUŠKIH članova „A“ i 1 ekipa ŽENSKIH članica „A“ s ukupno 100 učesnika s područja grada Belišća i okolice, te DVD-a Bobovec (Zagrebačka županija).

Čitajte dalje

XXIII. susret vatrogasne mladeži i podmlatka Belišće 2022. – izvještaj i rezultati

U organizaciji DVD-a Belišće na XXIII. Susretu vatrogasne mladeži i podmlatka 27. kolovoza 2022. godine na prostoru ispred vatrogasnog doma Belišće održalo se vatrogasno natjecanje u četiri kategorije vatrogasne mladeži i podmlatka, gdje je bilo prisutno 28 ekipa iz 19 dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Osječko-baranjske županije s ukupno 310 sudionika.

Čitajte dalje