Vatrogasci u zasluženoj mirovini

1 minuta/e za čitanje

U dugogodišnjem radnom vijeku u zasluženu mirovinu smo 04.01.2022. godine u prostorijama Vatrogasnog doma Belišće ispratili svoje radne kolege koji su proveli 41 godinu i više radnog staža na poslovima profesionalnog vatrogasca.

Novi umirovljenici Vlado Štrok (otišao sa 2. mj. 2019. god.), Josip Skokić (otišao u 10. mj. 2021. god.) i Josip Funda (otišao sa 31.12.2021. god.) svoj radni vijek proveli su u profesionalnoj vatrogasnoj postrojbi Belišće koja je djelovala u gospodarstvu, prije Kombinata Belišće, potom Belišća d.d., Duropacka Belišće, a trenutno kao profesionalni vatrogasci u Bili-Erić d.o.o za privatnu zaštitu koja daje uslugu dežurstva profesionalnih vatrogasca za tvornicu DS Smith Belišće. Također, sva trojica su bili prijašnji članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće, gdje su djelovali kroz vatrogasne aktivnosti i intervencije.

U sklopu svih naših redovnih vatrogasnih aktivnosti i intervencija valja istaknuti zajednički trnovit put domovinskog rata, gdje smo zajednički gasili brojne požare uzrokovane granatama, a gašenje se obavljalo pod artiljerijskom paljbom, gdje na svu sreću nitko nije nastradao. Sve je to iza njih i ostaju sjećanja zajedničkog provedenog vremena sa svojim kolegama.

Za dugu uspomenu na svoje radne kolege uručeni su im ručni satovi, s željom da svoje umirovljeničke dane provedu što duže uz puno zdravlja i sreće u daljnjem životu.

Dubravko Čovčić

 

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)