Prijam vatrogasaca povodom blagdana svetog Florijana u Gradu Belišću

1 minuta/e za čitanje

Povodom blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, koji se obilježava 4. svibnja, u Gradskoj upravi grada Belišća organiziran je prijam za predstavnike Vatrogasne zajednice grada Belišća i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada predvođene predsjednikom i zapovjednikom, Nikicom Muževićem i Dubravkom Čovčićem.

Prijam su upriličili zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković i pročelnik Ureda gradonačelnika Domagoj Varžić.

Na samome početku prisutnima se obratila zamjenica gradonačelnika čestitajući svim vatrogascima blagdan svetog Florijana, njihovog zaštitnika i zahvalivši im na svemu što čine prilikom spašavanja ljudskih života i imovine. U svome obraćanju istaknula je kako Grad Belišće ulaže znatna sredstva u vatrogastvo, kako za redovnu djelatnost, tako i za podizanje standarda vezano uz opremljenost i infrastrukturu vatrogasnih društava. Financijskom i operativnom podrškom Grad Belišće nastojat će i nadalje osigurati što kvalitetniji sustav protupožarne zaštite, koji je nužan za grad i naše građane.

U ime vatrogasaca obratili su se predsjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikica Mužević i zapovjednik Dubravko Čovčić koji su istaknuli iznimno dobru suradnju Grada i Vatrogasne zajednice te zahvalili na pomoći i podršci Gradu i svim vatrogascima na silnom doprinosu i radu.

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare