POTPISANI UGOVORI – Vatrogascima 300.000 kuna potpore

1 minuta/e za čitanje

Zamjenik Osječko-baranjskog župana Goran Ivanović u četvrtak 06.06.2019. godine je potpisao ugovore o sufinanciranju nabave vatrogasnih vozila u iznosu od 300 tisuća kuna s predstavnicima 11 vatrogasnih društava s područja Osječko-baranjske županije.

Sredstva su namijenjena za podmirenje troškova dostave i registracije sedam vatrogasnih vozila koja su stigla iz Velike Britanije, točnije iz Nottinghama, u svibnju i već su stavljena u funkciju. Osim sedam društava koja su dobila sredstva za vozila, još su četiri društva dobila potporu za nabavu vozila u skorašnjoj budućnosti. Naime, očekuje se u rujnu doprema još sedam vozila iz Velike Britanije. Osim toga, očekujemo donacije i od Ministarstva unutarnjih poslova i od Robnih rezervi pa bi do kraja godine ukupan broj vozila koje će dobiti DVD-ovi s područja županije mogao biti veći od 20 – rekao je Ivanović.

Ugovori su potpisani s predstavnicima DVD-a Belišće, Karanac, Ladimirevci, Kneževi Vinogradi, Kešinci, Beli Manastir, Petlovac, Josipovac, Gašinci, Erdut i Gorjani.

Predsjednik Vatrogasne zajednice Baranja Zdenko Čarapar zahvalio je u ime predstavnika društava koja su potpisala ugovore.

U ime DVD-a Belišće ugovor je potpisao zapovjednik Dubravko Čovčić, gdje će uz naprijed navedena sufinancirana sredstva i sredstva iz Plana nabavke vatrogasne opreme Grada Belišća biti potpuna za stavljanje vozila u funkciju i promet.

 

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.