Posjet vatrogasaca Belišća vrtiću „Maslačak“ i osnovnoj školi Belišće

1 minuta/e za čitanje
Vatrogasna zajednica grada Belišće
Posjet vatrogasaca Belišća vrtiću „Maslačak“ i osnovnoj školi Belišće
Loading
/

U sklopu “Dječjeg tjedna” 5. listopada 2023. godine vatrogasci DVD-a Belišće posjetili su mališane vrtićke skupine vrtića „Maslačak“ u prijepodnevnim satima i dva prva razreda Osnovne škole “Ivana Kukuljevića” Belišće u poslijepodnevnim satima.

Na dvorišnom prostoru vrtića i osnovne škole prikazana im je edukativna prezentacija s naznakom što je vatrogasna djelatnost, s čime se vatrogasci bave, a posebno na što djeca moraju obratiti pozornost da do požara ne dođe. Ujedno im je pokazana vatrogasna tehnika i oprema koju vatrogasci koriste na intervencijama.

Na mnogobrojna pitanja dobili su odgovore od voditelja vatrogasnog pomlatka i mladeži DVD-a Belišće Željka Čakalića, uz pomoć kolege Marka Ivića i Klare Čakalić, pripadnice vatrogasne mladeži.

Ujedno je voditelj pomlatka i mladeži Željko Čakalić prezentirao što se radi na susretima pomlatka i mladeži i pozvao sve zainteresirane učenike za rad u vatrogastvu da se pridruže na susretima koji se održavaju svake subote u 16:00 sati.

Puni dojmova i novih saznanja, na praktičan način spoznali su rad vatrogasaca koji se brinu za zaštitu od požara u svojim mjestima.

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare