Održan XII. Memorijal “Martin Đurkić”

1 minuta/e za čitanje
Vatrogasna zajednica grada Belišće
Vatrogasna zajednica grada Belišće
Održan XII. Memorijal “Martin Đurkić”
Loading
/

U organizaciji DVD-a Veliškovci na XII. Memorijalu “Martin Đurkić” u nedjelju, 8. listopada 2023. godine, na prostoru uz Društveni dom Veliškovci održalo se vatrogasno natjecanje s motornom vatrogasnom pumpom u vježbi 3/1a u četiri kategorije, gdje je bilo prisutno 12 ekipa, od čega 8 ekipa muških članova, 4 “A” i 4 “B” ekipe te 4 ekipe članica, 1 “A” i 3 “B” ekipe s ukupno 120 učesnika s područja Grada Belišća i okolice.

Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne te otvaranja natjecanja, pozdravne riječi uputili su zapovjednik DVD-a Veliškovci gospodin Josip Kozina, predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević i Tomislav Bošnjaković kao kontrolor natjecanja od strane Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije.

Nakon održanog natjecanja podijeljene su diplome i pehari za prva tri mjesta, a iste su uručili članovi obitelji Đurkić (unuk Danijel i praunuka Lucija).

 

Rezultati po kategorijama:

Članice “A” 

 1. DVD Beljevina

 

Članovi “A”

 1. DVD Piškorevci
 2. DVD Črnkovci
 3. DVD Marijanci
 4. DVD Veliškovci

 

Članice “B” 

 1. DVD Stipanovci
 2. DVD Đakovo
 3. DVD Beničanci

 

Članovi “B”

 1. DVD Belišće
 2. DVD Našice
 3. DVD Veliškovci
 4. DVD Bistrinci

 

Uz ugodno vrijeme i dobru organizaciju domaćina DVD-a Veliškovci, natjecanje je proteklo u lijepom druženju vatrogasnih članova.

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare