Održana redovna skupština DVD-a Tiborjanci

2 minuta/e za čitanje

U petak 10. veljače 2023. godine u prostorijama Društvenog doma Tiborjanci održana je redovna skupština DVD-a Tiborjanci uz nazočnost operativnih i pričuvnih članova.

Skupštini DVD-a Tiborjanci nazočila je zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković, povjerenica za mjesto Tiborjanci Josipa Blažević, predsjednik i zamjenik zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišće Nikica Mužević i Ivan Vincetić.

Prisutni su jednoglasno usvojili Izvješća o radu i financijama za 2022. godinu i Planova rada i financija za 2024. DVD-a Tiborjanci.

Zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković u svom obraćanju pozdravila je sve  prisutne članice i članove DVD-a Tiborjanci i sve goste u ime gradonačelnika Grada Belišća Dinka Burića i u svoje ime. Istakla je problem opadanja broja članova u društvima, ali i opstanak vatrogasnih društava. Istaknula je kako se Grad Belišće trudi sukladno mogućnostima podržati rad dobrovoljnih vatrogasnih društava koja su temelj obrane od požara na lokalnoj razini. Čestitala je DVD-u Tiborjanci na svemu što rade i nastojanju da Društvo radi što kvalitetnije, te poželjela puno uspjeha u budućnosti.

Potom se nazočnima obratio predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević, koji je pozdravio prisutne, te izrazio zahvale i čestitke na aktivnostima koje su provedene u protekloj godini. Ističe podršku Grada Belišća u svim projektima koje provodi VZG Belišća i DVD-a, te želju za omasovljenje mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Želi puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova.

Na skupštini je predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević uručio uvjerenja i priznanja, i to:

 1. Diploma i uvjerenje za stjecanje zvanja “Vatrogasac I. klase”:
  • Marija Ivković
 2. Uvjerenje o usavršavanju „Aparati za zaštitu dišnih organa“:
  • Mirko Blažević
 3. Diploma za 10 godina rada u vatrogasnoj organizaciji “Spomenica za 10 godina”:
  • Mirko Blažević
 4. Diploma za 40 godina rada u vatrogasnoj organizaciji “Spomenica za 40 godina”:
  • Darko Kozina, Ivica Vidaković, Nenad Mandić i Josip Stjepanović

Nakon iscrpljenog dnevnog reda, predsjedavajući g. Josip Stjepanović zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad skupštine.

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare