Održana izvještajna godišnja skupština DVD-a Gat

2 minuta/e za čitanje

U petak 2. ožujka 2018. godine u prostorijama Društvenog doma Gat održana je izvještajna godišnja Skupština DVD-a Gat uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Marijanci, Črnkovci, Baranjsko Petrovo Selo, Belišće, Bistrinci, Bocanjevci, Vinogradci, Tiborjanci i Veliškovci), te operativnih i pričuvnih članova DVD-a Gata.

Skupštini DVD-a Gat nazočio je predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević i zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Dubravko Čovčić.

Predsjednica DVD-a Ljerka Vučković prisutnima je iznijela Izvješće o radu i Financijsko izvješće DVD-a Gat u 2017. godini, te Planove rada i financija za 2018. godinu, koji su dizanjem ruku jednoglasno usvojeni.

U pozdravnoj riječi gostiju prisutnima se obratio predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević, koji se zahvalio svim gostima koji su se odazvali i time uveličali skupštinu u novim prostorijama Društvenog doma. Domaćinu je čestitao na svemu što su do sada napravili po pitanju vatrogasne djelatnosti u svome mjestu. Istaknuo je lijep broj vatrogasnog podmlatka i mladeži, što je dokaz rada s njima i rezultatima koji se postižu na vatrogasnim natjecanjima. I nadalje Županija Osječko-baranjska preko VZO-BŽ će nastaviti pratiti rad Društva u budućnosti jednakim intenzitetom, kroz sufinanciranje zdravstvenih pregleda i osiguranje članova, objavom javnog poziva za nabavku vatrogasne opreme.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić pozdravio je sve prisutne osvrnuvši se na izvješće o radu Društva, gdje je istaknuo pozitivnu strukturu članstva, gdje se kroz osposobljavanja vatrogasnih kadrova svake godine uključuju članovi DVD-a Gat, što pokazuje konstantan rad s mlađim članovima koji ulaze u operativno članstvo, a posebno kroz provedbu natjecateljskog duha.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi pristupilo se uručivanju priznanja najzaslužnijim članovima i to:

Zapovjednik VZG Dubravko Čovčić uručio je :

  1. Diploma za stjecanje zvanja “Vatrogasna mladež”:
    • Sven Vidaković, Florijan Stanić, Domagoj Barić, Dora Vidaković, Valentin Gardilo
  2. Diploma i uvjerenje za stjecanje zvanja “Vatrogasac”:
    • Donald Perković, Mauro Jurkin, Mirko Marković, Boris Vorih

Predsjednik VZO-BŽ Nikica Mužević uručio je :

  1. Diploma za 40 godina rada u vatrogasnoj organizaciji “Spomenica za 40 godina”:
    • Lidija Koprivnjak

 

Nakon uručenih priznanja predsjednica Ljerka Vučković zahvalila se prisutnima na nazočnosti i zaključila rad Skupštine.

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.