Ženska mladež DVD-a Veliškovci na prijemu kod gradonačelnika

1 minuta/e za čitanje
Vatrogasna zajednica grada Belišće
Vatrogasna zajednica grada Belišće
Ženska mladež DVD-a Veliškovci na prijemu kod gradonačelnika
Loading
/

U petak, 29. rujna 2023. godine, u Maloj vijećnici Grada Belišća organiziran je prijem za ekipu ženske mladeži DVD-a Veliškovci povodom ostvarenog odličnog rezultata i osvojene srebrne medalje na XV. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži RH koje se održalo početkom rujna u Novalji na otoku Pagu u organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice.

Prijem su upriličili zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković i pročelnik Ureda gradonačelnika Domagoj Varžić. Uz njih prijemu su prisustvovali zapovjednik DVD-a Veliškovci Josip Kozina, voditeljica ženske ekipe na natjecanju Vesna Kozina i zamjenik zapovjednika VZG-a Belišće Ivan Vincetić.

Zamjenica gradonačelnika čestitala je mladim vatrogaskinjama na ostvarenom rezultatu u ime gradonačelnika i u svoje osobno ime. Istaknula je kako Grad Belišće ulaže u vatrogastvo te podržava i pomaže njihov rad. Čestitkama se pridružio i pročelnik Varžić koji je naglasio kako je ostvareni rezultat veliki uspjeh za DVD Veliškovce, ali i za grad Belišće.

Zapovjednik DVD-a Veliškovci Josip Kozina zahvalio je na upriličenom prijemu te pomoći i podršci Gradu.

Na državnom natjecanju ekipu ženske mladeži DVD-a Veliškovci predstavljale su: Iva Zajec, Klara Jurina, Vlatka Lovrenčić, Maja Gardilo, Ivana Potočki, Nika Sinković, Katarina Gregić, Miley Majdenić, Marta Stanić i Lucija Đurkić s voditeljicom Vesnom Kozinom.

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare