Vatrogasci u akciji „Volim Belišće, ali čisto!“

1 minuta/e za čitanje

Za nadolazeći rođendan grada Belišća 1. svibnja, dana 23. travnja 2022. godine u Belišću i prigradskim naseljima provedena je tradicionalna ekološka akcija “Volim Belišće, ali čisto!”. Akciju su organizirali Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a ove godine prijavilo se oko 1000 volontera, članova udruga, ustanova, organizacija, klubova i ostalih građana koji su doprinijeli ljepšem i čistijem okolišu grada i prigradskih naselja.

Dobrovoljni vatrogasci odazivom akciji “Volim Belišće, ali čisto!” s područja Vatrogasne zajednice grada Belišće svojim radom i trudom uredili su objekt i prostor oko objekata gdje djeluju u svojim aktivnostima. U Belišću, Bistrincima, Bocanjevcima, Vinogradcima i Veliškovcima uređivale su se vatrogasne prostorije i garaže, a posebna pažnja posvetila se okolišu objekata.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća zahvalili su se na odazivu akciji “Volim Belišće, ali čisto!”, sa željom za daljnjom zajedničkom suradnjom u projektima koji grad Belišće čine ljepšim.

 

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.