Prezentacija hidrauličkog alata Weber

2 minuta/e za čitanje

U utorak, 14. srpnja 2020. godine u DVD Belišće, s početkom u 9:00 sati predstavnici poduzeća MI STAR Zagreb prezentirali su paletu proizvoda Weber hidraulički alat za spašavanje pri tehničkim intervencijama.

Vatrogasna zajednica Osječko-baranjske županije nastoji pratiti trendove u području alata za tehničke intervencije u prometnim nezgodama pa smo u kontaktu s proizvođačima i zastupnicima ove vatrogasne opreme kako bismo organizirali prezentacije i testiranja novih tehnologija.

U prostoriji Vatrogasnog doma Belišće prvo je održana teoretska prezentacije od strane tvrtke Weber g. Milana Krofliča koji je govorio o povijesti hidrauličkog alata tvrtke Weber, karakteristikama, razvoju i današnjem dostignuću alata u praćenju automobilske industrije. Od 10:15 sati ispred garaže vatrogasnog doma održana je od strane predstavnika Weber praktična prezentacije hidrauličkog alata s agregatom (g. Milan Tišljar) i baterijskim hidrauličkim alatom (gđa. Blanka Kroflič), uspoređujući rad na dva osobna automobila.

Nakon njihove prezentacije, na daljnjim postupcima rješavanja zadataka pridružili su se operativni članovi DVD-a Belišće, Ivan Vincetić i Željko Čakalić na baterijskim alatima uz nadzor Blanke Kroflič, te Mario Karapetrić i Marko Ivić na hidrauličkim alatima s agregatom uz nadzor Marka Tišljara. Cjelokupna prezentacije je trajala do 11:50 sati, a potom je uslijedila kratka rasprava i pojedini upiti.

Na prezentaciju su se odazvali zapovjednici stožernih gradskih vatrogasnih društava, većih središnjih društava kao i predstavnici javnih vatrogasnih postrojbi i svima je omogućeno da u praksi isprobaju mogućnosti Weber alata.

Na prezentaciji i vježbi uz članove DVD-a Belišće nazočili su: Zdravko Cvenić – županijski zapovjednik VZOBŽ, Berislav Hengl – pročelnik VZOBŽ, Nikica Mužević – predsjednik VZOBŽ, Stjepan Koški – DVD Valpovo, Dario Vajda i Pavo Dubravac – DVD Kešinci, Goran Krleža – DVD Marijanci, Josip Molnar – JVP Beli Manastir, Danijel Matković – JVP Našice, Tomislav Nađ – JVP Čepin, Hrvoje Šafranko – Mi Star Zagreb, Zaim Saljiji – DVD Belišće, Dominik Glavaš i Marija Završki –  STV).

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.