Osposobljavanje za zvanje vatrogasna mladež

1 minuta/e za čitanje

U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Belišće, za potrebe članova Dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Grada Belišća DVD-a Veliškovci i DVD-a Gat, obavljeno je osposobljavanje za vatrogasno zvanje VATROGASNA MLADEŽ.

Osposobljavanje je započelo 19. studenog i trajalo do 13. prosinca 2017. godine, gdje je sudjelovalo 20 kandidata u vatrogasnom domu DVD-a Veliškovci.

U sklopu Programa osposobljavanja vatrogasnih kadrova VZG Belišće, a na temelju Pravilnika o programu osposobljavanja i usavršavanja vatrogasnih kadrova, kandidati su prošli teoretski dio osposobljavanja iz predmeta: Vatrogasne vježbe; Gorenje i gašenje; Protupožarna preventiva; Vatrogasne sprave i oprema i Vatrogasna taktika.

Utvrđivanje osposobljavanja za vatrogasno zvanje pripadnik VATROGASNE MLADEŽI održano je na završnom pismenom ispitu 13. siječnja 2018. godine od strane Zapovjednika VZG Belišće gosp. Dubravka Čovčića, uz prisustvo gosp. Josipa Kozine, predsjednika Savjeta vatrogasne mladeži VZOBŽ.

Sa uspjehom je završilo 14 kandidata (9 pripadnika vatrogasne mladeži DVD-a Veliškovci i 5 pripadnika vatrogasne mladeži DVD-a Gat), gdje su kandidati iskazali svoje teoretsko znanje i želju za daljnjim radom u vatrogasnoj organizaciji.

Zapovjednik
VZG Belišće
Dubravko Čovčić

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.