Održana izvještajna skupština DVD-a Vinogradci

2 minuta/e za čitanje

U subotu 15. veljače 2020. godine u prostorijama Društvenog doma Vinogradci održana je izvještajna godišnja skupština DVD-a Vinogradci, uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Veliškovci, Gat, Marijanci, Baranjsko Petrovo Selo i Podgorač), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Vinogradci.

Skupštini DVD-a Vinogradci nazočila je zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu i Financijsko izvješće DVD-a Vinogradci u 2019. godini, te Planove rada i financija za 2021. godinu, što je jednoglasno usvojeno.

Predsjednik DVD-a Vinogradci Velibor Vinogradac, uz nazočnost zapovjednika VZG Belišće Dubravka Čovčića, uručio je zahvalnice članovima vatrogasnog podmlatka, koji su aktivno sudjelovali na natjecanjima u 2019. godini, nakon prijašnjeg višegodišnjeg problema okupljanja podmlatka. Zahvalnice su primili: Tin Vinogradac, Petra Kunišinac, Petar Galošević-Pavlinić, Iva Berečić, Klara Berečić, Petra Berečić, Mihael Pavošević, Barbara Pavošević, Aurora Pavošević i Luna Petrović.

U prigodnim riječima zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković pozdravlja sve prisutne u ime gradonačelnika Dinka Burića i svoje osobno ime, te upućuje čestitke na aktivnostima koje provodi ovo društvo. Ističe podršku grada Belišća u svim projektima koje provodi VZG Belišće i DVD-a, te ističe želju za omasovljenjem mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka, te želi puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić osvrnuo se na rad Društva koje u uvjetima manjka operativnog članstva uspijeva ispunjavati obveze koje pred njih postavi VZG Belišće. Koristi priliku zahvaliti se Gradu Belišću na čelu s gradonačelnikom Dinkom Burićem, gdje su svim DVD-ima na području Grada Belišća osigurani odlični uvjeti za djelovanje i rad. Ukratko je upoznao prisutne o novom Zakona o vatrogastvu, koji je stupio na snagu s 01.01.2020. godine. Na kraju poželio je mnogo uspjeha u daljnjem radu, s željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Na kraju predsjedavajući Velibor Vinogradac se zahvalio prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

 

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.