Održana izvanredna skupština Vatrogasne zajednice grada Belišće

1 minuta/e za čitanje

U utorak 15. prosinca 2020. godine u Vatrogasnom domu Belišće održana je izvanredna Skupština VZG-a Belišće uz nazočnost zastupnika DVD-a članica VZG Belišće, uz poštivanje svih mjera zaštite od koronavirusa.

Prisutni zastupnici su razmotrili prijedlog novog Statuta VZG Belišće koji je usklađen s novim Zakonom o vatrogastvu (NN 125/19), a kojeg su prethodno dobili na očitovanje putem e-maila, gdje su bitne stavke izlagali zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić i predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević.

Jednoglasno je prihvaćena odluka o donošenju novog Statuta Vatrogasne zajednice grada Belišće, a potom je zaključen rad Skupštine.

U nastavku je održana zajednička sjednica Upravnog odbora, Zapovjedništva i Nadzornog odbora VZG Belišće, gdje je uz aktualne točke dnevnog reda obavljena primopredaja vatrogasne opreme za vatrogasne postrojbe s područja VZG Belišće.

Sredstva su osigurana u proračunu Grada Belišća za 2020. godinu, gdje je VZG Belišće kupila neophodnu opremu za vatrogasne postrojbe (dišne aparate „Dräger“, vatrogasne intervencijske čizme i drugu sitnu vatrogasnu opremu).

Rad sjednice Skupštine i zajedničke sjednice je prilagođen trenutku u kojem se održava radi pandemije koronavirusa, a na temelju preporuka za provođenje mjera zaštite od COVID-a 19.

Zapovjednik i predsjednik VZG Belišće svim prisutnim članovima i svim vatrogascima čestitali su božićne i novogodišnje blagdane, uz želju za puno zdravlja i normalnog obavljanja svih zadaća i aktivnosti u nadolazećoj godini.

 

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.