Obilježen Međunarodni dan civilne zaštite u gradu Belišću

1 minuta/e za čitanje

Stožer civilne zaštite grada Belišća organizirao je u petak, 28. veljače 2020. godine, u zgradi Gradske uprave prezentaciju rada i opreme Područnog ureda civilne zaštite Osijek i ostalih redovnih snaga iz sustava civilne zaštite kao što su vatrogastvo, Hrvatska gorska služba spašavanja – Stanica Osijek, Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo, Radio klub Belišće, Odjel za prevenciju i Protueksplozijski odjel Policijske uprave Osječko-baranjske, Policijska postaja Belišće, a posebno su sve to s velikim zanimanjem pogledali polaznici Dječjeg vrtića „Maslačak“ i učenici Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće.

Uoči početka, u Maloj vijećnici održana je tematska 5. sjednica Stožera civilne zaštite grada Belišća na kojoj je nazočio i gradonačelnik Dinko Burić, te se razmatrala problematika u vezi s preventivnim mjerama zaštite prilikom eventualne pojave koronavirusa na našem području.

Nakon sjednice uslijedilo je postrojavanje svih službi pred zgradom Gradske uprave i prijavak načelniku stožera Civilne zaštite grada Belišća Domagoju Varžiću od strane zapovjednika Vatrogasne zajednice grada Belišće Dubravka Čovčića.

Čestitajući Međunarodni dan civilne zaštite, ujedno i nacionalni Dan civilne zaštite, načelnik Stožera i zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić zahvalio je na nesebičnom radu i spremnosti svima uključenima u sustav civilne zaštite.

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.