Novo osposobljavanje za zvanje vatrogasna mladež

1 minuta/e za čitanje

U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Belišće za potrebe članova Dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Grada Belišća DVD-a Belišća, Bistrinaca i Bocanjevaca obavljeno je osposobljavanje za vatrogasno zvanje VATROGASNA MLADEŽ. Osposobljavanje je započelo 3. veljače i trajalo do 3. ožujka 2018. godine, gdje je sudjelovalo 22 kandidata u vatrogasnom domu DVD-a Belišće.

U sklopu Programa osposobljavanja vatrogasnih kadrova VZG Belišće, a na temelju Pravilnika o programu osposobljavanja i usavršavanja vatrogasnih kadrova, kandidati su prošli teoretski dio osposobljavanja iz predmeta: Ustroj zaštite od požara; Vatrogasne vježbe; Gorenje i gašenje; Protupožarna preventiva; Vatrogasne sprave i oprema i Vatrogasna taktika.

Utvrđivanje osposobljavanja za vatrogasno zvanje pripadnik VATROGASNE MLADEŽI održano je na završnom pismenom ispitu 10. ožujka 2018. godine od strane Zapovjednika VZG Belišće gosp. Dubravka Čovčića, uz prisustvo Željka Čakalića, Voditelja vatrogasne mladeži DVD-a Belišće.

S uspjehom je završilo 20 kandidata (9 pripadnika vatrogasne mladeži DVD-a Belišće, 2 pripadnika vatrogasne mladeži DVD-a Bistrinci i 9 pripadnika vatrogasne mladeži DVD-a Bocanjevci), gdje su kandidati iskazali svoje teoretsko znanje i želju za daljnjim radom u vatrogasnoj organizaciji.

Zapovjednik
VZG Belišće
Dubravko Čovčić

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.