Edukacija rada s aplikacijom „VATROnet“

1 minuta/e za čitanje

Hrvatska vatrogasna zajednica provodi projekt “Jačanje znanja i vještina pripadnika vatrogasnih organizacija u RH”. U sklopu projekta ove godine provedeni su moduli “Praćenje vozila” i “Upravljanje vatrogasnim intervencijama – UVI”. U listopadu se provodi obuka za VATROnet aplikaciju.

Edukacija je namijenjena operaterima VATROnet aplikacije iz svih dobrovoljnih vatrogasnih društava i javnih vatrogasnih postrojbi.

Dana 8. listopada 2022. godine pet članova DVD-a s područja VZG Belišće sudjelovalo je na obuci za operatere VATROnet aplikacije koja se izvodi u prostorima Javne vatrogasne postrojbe Osijek, I.G. Kovačića 2 u Osijeku.

Za izvedbu nastave osigurano je 15 prijenosnih računala i Internet veza kao i sav potreban administrativni materijal. Svim polaznicima nakon uspješno provedene edukacije izdaje se uvjerenje.

U grupi od 15 polaznika s područja Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije edukaciju su uspješno prošli Željko Čakalić i Mario Pernar iz DVD-a Belišće, Marija Ivanković iz DVD-a Tiborjanci, Karlo Majdenić iz DVD-a Veliškovci i Milan Strahinec iz DVD-a Bocanjevci. Sami kandidati stekli su vještine za samostalan rad u aplikaciji, što je uvjet za vođenje evidencija i ostvarivanja određenih prava koja su vezana uz vatrogasnu djelatnost.

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare