U susret Božiću i Novoj godini u DVD-u Belišće

1 minuta/e za čitanje

U nedjelju 17. prosinca 2017. godine u večernjim satima povodom nadolazećeg Božića i Nove 2018. godine u prostoriji vatrogasnog doma u Belišću organiziran je zajednički susret svih članova DVD-a Belišće, od najstarijih do najmlađih, uz prisustvo svojih roditelja.

Prisutnima se obratio predsjednik DVD-a Belišće gosp. Slavko Milekić sa kratkim osvrtom na rezultate društva koja su postignuta u 2017. godini, a zapovjednik DVD-a Belišće gosp. Dubravko Čovčić iznio je operativna događanja tijekom godine.

Navedenom skupu je nazočio zamjenik gradonačelnika gosp. Domagoj Varžić koji je pohvalio ovakav način okupljanja svojih članova, a posebno vatrogasnog podmlatka i mladeži, te rad i rezultate koje ostvaruje središnja vatrogasna postrojba Grada Belišća.

Svi govornici su prisutnima poželjeli sretne nadolazeće Božićne blagdane i uspješnu Novu 2018. godinu.

Na kraju, voditelj vatrogasnog podmlatka i mladeži gosp. Željko Čakalić, uz prisustvo “vatrogasnog” Djeda Božićnjaka, podijelili su prigodne poklone članovima vatrogasnog podmlatka i mladeži, a starijim članovima i prisutnim roditeljima zidne kalendare.

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.