Tečaj usavršavanja za specijalnost “Vezist”

1 minuta/e za čitanje

U organizaciji Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije, na temelju iskazanih potreba članova vatrogasnih organizacija za usavršavanjem za specijalnost “VEZIST”, u prostorijama DVD Valpovo u periodu od 12.04. do 14.04.2018. godine održan je tečaj u trajanju od 20 školskih sati, od čega je 12 sati teorijski dio, a 8 sati vježbovni dio.

U Program usavršavanja od 25 kandidata bilo je uključeno 5 članova središnje vatrogasne postrojbe DVD-a Belišće koji su s uspjehom završili usavršavanje, i to: Dubravko Čovčić, Ivan Vincetić, Anđelko Kiš, Mario Pernar i Željko Čakalić. U sklopu programa bile su obrađene teme: osnovni pojmovi sustava veze, radio veze vatrogasne organizacije, odašiljači; prijemnici, antene i vrste radio uređaja.

U vježbovnom dijelu usavršavanja kandidati su obavili praktičan rad s radio uređajima.

Voditelji osposobljavanja bili su Davor Škarica i Kristijan Marjanović, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Osijek, a cjelokupan program usavršavanja kandidati su veoma pozorno pratili i s mnogo želje za stjecanjem novih znanja i vještina.

Utvrđivanje usavršavanja za specijalnost “Vezist” održano je na završnom teoretskom i praktičnom dijelu 14. travnja 2018. godine, gdje su kandidati iskazali svoje praktične vještine.

Zapovjednik
VZG Belišće
Dubravko Čovčić

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)