Održana redovna godišnja skupština DVD-a Bistrinci

2 minuta/e za čitanje

U subotu 25. veljače 2023. godine u prostorijama Nogometnog kluba Bistrinci održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Bistrinci uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Vinogradci, Tiborjanci, Veliškovci i Gat) te operativnih članova Društva.

Skupštini DVD-a Bistrinci nazočio je zapovjednik VZG Belišće g. Dubravko Čovčić i povjerenik za mjesto Bistrinci g. Rade Bagarić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Bistrinci i Financijsko izvješće u 2022. godini te Planove rada i financija za 2024. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić osvrnuo se na rad Društva, koje ispunjava sve obveze po pitanju vatrogasnih intervencija i ostalih aktivnosti u djelokrugu vatrogasne djelatnosti. Napominje da je DVD Bistrinci odmah iza središnje vatrogasne postrojbe Belišće po broju vatrogasnih intervencija koje se kvalitetno i uredno odrađuju s obzirom na ograničen broj operativnih članova. Ističe čestitku zapovjedniku Siniši Ledinšćaku na položenom stručnom ispitu za vatrogasca s posebnim ovlastima i odgovornostima, što je zakonska obveza za sve zapovjednike i njihove zamjenike u vatrogasnim postrojbama. Na kraju se zahvalio rukovodstvu na doprinosu u radu tijela VZG Belišće te poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu sa željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture Društva.

U prigodnim riječima povjerenik za mjesto Bistrinci Rade Bagarić pozdravlja sve prisutne te upućuje čestitke na aktivnostima koje provodi ovo Društvo, a kojih nije bilo malo. Ističe podršku Grada Belišća u svim projektima DVD-a te ističe želju za omasovljenje mladih i rad s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Želi puno uspjeha u realizaciji zacrtanih planova i međusobnoj suradnji.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi predsjedavajući Ivan Anić pozvao je zapovjednika VZG Belišće Dubravka Čovčića da uruči diplome najzaslužnijim članovima, i to:

  1. Diploma za 10 godina rada u vatrogasnoj organizaciji “Spomenica za 10 godina”:
    • Zoran Polanc, Kristijan Vuksanić i Zdenko Glasovac.
  2. Diploma za 70 godina rada u vatrogasnoj organizaciji “Spomenica za 70 godina”:
    • Stjepan Đakovac.

Nakon uručenih priznanja predsjedavajući g. Ivan Anić zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare