Ekipe DVD Belišće na zimskim kupovima u brzom spajanju usisnog voda

1 minuta/e za čitanje

Takmičarske ekipe DVD-a Belišće u zimskom periodu nastupile su na brojnim natjecanjima u brzom spajanju usisnog voda koje organiziraju Dobrovoljna vatrogasna društva Osječko-baranjske županije i šire.

Navedena natjecanja su veoma atraktivna i zanimljiva za vatrogasne ekipe, s obzirom da je ovu vrstu natjecanja moguće organizirati unutar objekta, na što ne utječe godišnje doba i vremenski uvjeti na otvorenom prostoru. Također, vatrogasne natjecateljske ekipe održavaju svoju uvježbanu vještinu i brzinu, te su pripravni za daljnja natjecanja koja slijede tijekom godine.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Belišće ima dobro uvježbanu ekipu muških članova u „B“ kategoriji, odnosno članova starijih od 30 godina, koja već dugi niz godina postiže zapažene rezultate, gdje im se vježba spajanja usisnog voda kreće oko 20 sekundi bez grešaka, što je među boljim rezultatima.

U proteklom periodu „B“ ekipa muških članova nastupila je na sljedećim natjecanjima i ostvarila odlične rezultate,to:

01.12.2018. – DVD Budrovci                – 2. mjesto od 2 ekipe;
15.12.2018. – DVD Sikirevci                – 1. mjesto od 3 ekipe;
22.12.2018. – DVD Harkanovci            – 2. mjesto od 4 ekipe;
12.01.2019. – DVD Velika Kopanica   – 1. mjesto od 6 ekipa.

Također mlađa ekipa muških članova „A“ , starosti do 30 godina, svojim nastupima na navedenim natjecanjima daje veliku nadu njihovim rezultatima i to:

22.12.2018. – DVD Harkanovci            – 4. mjesto od 13 ekipe;
12.01.2019. – DVD Velika Kopanica   – 6. mjesto od 13 ekipa.

Ekipe se za vrijeme zimskog perioda konstantno uvježbavaju i maksimalno pripremaju za vatrogasna natjecanja, što je ujedno dobra priprava operativnih članova za eventualne vatrogasne intervencije.

Zapovjednik
VZG-a Belišće
Dubravko Čovčić

 

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.