Društva s područja VZG Belišće na XVIII. kupu djece i mladeži u Marijancima

1 minuta/e za čitanje

Dana 4. rujna 2022. godine na prostoru ispred vatrogasnog doma u Marijancima nastupile su vatrogasne ekipe DVD-a Belišća, Bocanjevaca, Vinogradaca i Veliškovaca u kategorijama djece od 6 do 12 godina.

U kategoriji djece/ženska ekipa DVD-a Bocanjevci ostvarila je 7. mjesto od 13 ekipa. U kategoriji djeca/muška od 27 ekipa osmo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Bocanjevci, 14. DVD-a Belišće, 20. DVD-a Veliškovci i 24. DVD-a Vinogradci. S obzirom na uzrast djece valja im čestitati na požrtvovnosti i radu koje pružaju u vatrogasnim vježbama s brentačom i rušenju meta.

Nakon vježbovnog dijela djeca su se okušala u vatrogasnim igricama (bacanje teniske loptice u posudu, spajanje matica i vijaka, nabacivanje karika i stavljanje novčića u čašu), gdje su pokazali svoju vještinu.

Sami rezultati pokazuju marljiv rad s vatrogasnim pomlatkom, gdje dobro uvježbane i kvalitetne ekipe ostvaruju odlične rezultate, na čemu su zaslužni voditelji ekipa koji požrtvovno rade s djecom.

Vatrogasna natjecanja s brentačama za djecu i natjecanje s preprekama za mladež veoma su atraktivna i zanimljiva za vatrogasne ekipe, gdje ekipe mogu usporediti svoju kvalitetu.

Zapovjednik
VZG Belišće
Dubravko Čovčić

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare