Održana redovna godišnja skupština DVD-a Tiborjanci

1 minuta/e za čitanje

U petak 23. veljače 2018. godine u prostorijama Društvenog doma Tiborjanci održana je redovna godišnja Skupština DVD-a Tiborjanci uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Vinogradci, Veliškovci i Gat), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Tiborjanci.

Skupštini DVD-a Tiborjanci nazočila je zamjenica gradonačelnika Grada Belišća Ljerka Vučković, predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Tiborjanci i Financijsko izvješće u 2017. godini, te Planove rada i financija za 2019. godinu, koji su jednoglasno usvojeni.

U prigodnim riječima predsjednik Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije Nikica Mužević istaknuo je rad DVD-a Tiborjanci na održavanju operativne spremnosti, koja je nositelj rada i razvoja vatrogastva u mjestu, što ujedno doprinosi i kvalitetnom radu VZG Belišće.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić osvrnuo se na izvješće o radu Društva, koje je bilo samokritično, gdje je istaknut problem manjka mladih članova zbog odlaska za poslom. S obzirom na navedeni problem, DVD Tiborjanci još uvijek ispunjavaju sve zadane zadatke i osnovne potrebe koje od njih zahtjeva VZG Belišće. Potrebno je svojim radom pridobiti novo članstvo među svojim mještanima koje će osigurati opstojnost Društva, te im je u tom pogledu poželio mnogo sreće.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, pristupilo se uručivanju priznanja zaslužnijim članovima i to:

Predsjednik VZG g. Nikica Mužević uručio je:

  1. Diploma za 20 godina rada u vatrogasnoj organizaciji “Spomenica za 20 godina”:
    • Mario Šikić i Siniša Mandić

Nakon uručenih priznanja, predsjedavajući Siniša Mandić, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

 

 

0 0 glasovi
Ocijenite članak
Pretplatite se
Obavijesti me
guest

0 Komentari
Povratne informacije usred teksta
Pogledaj sve komentare