Održano 4. vatrogasno natjecanje u spajanju usisnog voda u Tiborjancima

2 minuta/e za čitanje

Savjet mladih Grada Belišća, Vatrogasna zajednica grada Belišće i Dobrovoljno vatrogasno društvo Tiborjanci u subotu, 30. ožujka 2019. godine u večernjim satima, organizirali su u društvenom domu u Tiborjancima vatrogasno 4. po redu natjecanje u spajanju usisnog voda.

Natjecanje je bilo podijeljeno u tri kategorije: članovi “A”, članice “A” (do 30 godina starosti) i članovi “B” (preko 30 godina starosti). Sudjelovalo je 7 ekipa s područja grada Belišća.

Prije početka natjecanja, nakon intoniranja državne i vatrogasne himne, svim sudionicima i gostima obratili su se zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, predsjednik Savjeta mladih grada Belišća Igor Paloh, predsjednik VZG Belišće Nikica Mužević i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, gdje su izrazili želju za što više ovakvih natjecanja, gdje će se članovi okušati u svojim vještinama, a također bolje upoznati i izmijeniti iskustva.

Natjecanje je održano u veoma ugodnom ozračju, a rezultati su sljedeći:

Članice “A” – nastupila 1 ekipa
  1. DVD Belišće                     – sa 466,98 bodova,
Članovi “A” – nastupile 3 ekipe
  1. DVD Veliškovci                 – sa 470,10 bodova,
  2. DVD Belišće                     – sa 448,13 bodova,
  3. DVD Tiborjanci                – sa 420,40 bodova,
Članovi “B” – nastupile 3 ekipe
  1. DVD Belišće                      – sa 478,70 bodova,
  2. DVD Veliškovci                 – sa 458,00 bodova,
  3. DVD Bistrinci                   – sa 440,80 bodova.

 

Nakon održanog natjecanja prisutnima se obratio predsjednik Vatrogasne zajednice grada Belišća Nikica Mužević koji je pohvalio ovakav način uvježbavanja i druženja vatrogasnih članova. Ujedno je uz zapovjednika VZG Belišća Dubravka Čovčića uručio pehare prvoplasiranim ekipama svake kategorije i zahvalnice ekipama za sudjelovanje. Za najbolji rezultat u ukupnom plasmanu uručen je veliki prijelazni pehar ekipi članova “B” DVD-a Belišće s najboljim vremenom u spajanju usisnog voda (sa 22,30 sekunde) s rezultatom 478,70 bodova.

Nakon službenog dijela nastupilo je ugodno druženje.

Ekipe za vrijeme zimskog perioda konstantno se uvježbavaju i maksimalno pripremaju za vatrogasna natjecanja, što je ujedno dobra priprava operativnih članova za eventualne vatrogasne intervencije.

Zapovjednik
VZG-a Belišće
Dubravko Čovčić

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.