Nastup ekipe DVD Belišće na 4. Kupu “Milenko Vučković”, Nova Gradiška

1 minuta/e za čitanje

20. siječnja 2018. godine u popodnevnim satima ekipa članova “B” DVD-a Belišće nastupila je na 4. Kupu “Milenko Vučković” u spajanju usisnog voda u društvenom domu u Novoj Gradišci, gdje se održalo vatrogasno natjecanje u 4 kategorije članova.

Navedeno natjecanje je veoma zanimljivo za vatrogasne ekipe u zimskom periodu jer iste nastoje održati uvježbanost i brzinu za vatrogasna natjecanja koja slijede tijekom godine.

Ekipa DVD-a Belišće nastupila je na natjecanju u kategoriji članova “B” (starosna dob preko 30 godina) u sastavu: Ivan Rebernik, Stjepan Pavoković, Ivan Kovačević, Dominik Nemec, Josip Bratuševac i Mario Pernar, ostvarivši odličan rezultat osvojivši prvo mjesto od 8 ekipa.

Vježba je izvedena za 21,88 sekundi bez grešaka čime su ostvarili 478,12 bodova, gdje su bili bolji za 0,53 sekunde od drugoplasirane ekipe DVD-a Virovitice sa odrađenom vježbom u vremenu od 22,41 sekunde i ostvarenih 477,59 bodova.

Ovom prilikom čestitamo ekipi DVD-a Belišća na ostvarenom rezultatu uz podršku daljnjeg napredovanja i ostvarivanja odličnih rezultata, sa željom dobrog prezentiranja vatrogastva Grada Belišća.

U nastavku pogledajte foto galeriju sa natjecanja i snimku pobjedničke vježbe.

Zapovjednik
VZG-a Belišće
Dubravko Čovčić

 

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.