Nastup ekipe DVD-a Belišće na 2. kupu u Nuštru

1 minuta/e za čitanje

Povodom Dana obrane i Dana općine Nuštar u dvorištu nuštarskih vatrogasaca održan je 2. Kup DVD-a Nuštar za odrasle, okupivši 20 ekipa u četiri kategorije.

Radna odora, radne cipele, kaciga, opasač tipa A i oznake bila je kompletna i obavezna oprema natjecatelja 2. vatrogasnog kupa čiju je organizaciju potpisalo Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Nuštra. Snage su odmjerila vatrogasna društva iz cijele Slavonije, muški i ženski, stariji i mlađi, a nije nedostajalo ni glasne podrške ni navijanja koje je odzvanjalo centrom Nuštra.

Natjecanje je izvođeno u sastavu odjeljenja od šest članova: Z, S, V1, V2, C1, C2 po važećem pravilniku iz 2018. godine. Vrijeme izvođenja vježbe mjerilo se elektronski, a zapovijed za početak vježbe izdavala se na razglas nakon čega se pokretalo vrijeme. Vrijeme se zaustavljalo nakon zapovijedi GOTOVO.

A tko je nakon te zapovijedi imao najbolje vrijeme bilo je jasno već tijekom natjecanja. Za prva tri mjesta u svakoj kategoriji osigurani su pehari, a dodijeljeni su i prijelazni pehari za ukupne pobjednike kupa u muškoj i ženskoj kategoriji za odrasle.

Ekipa DVD-a Belišće zauzela je drugo mjesto od ukupno šest ekipa u kategoriji članova „A“, što je odličan rezultat, a samo natjecanje je proteklo u dobroj organizaciji i ugodnom druženju.

Rezultati u kategoriji članova „A“:

  1. DVD Komletinci              – 479,80 boda
  2. DVD Belišće                    – 474,82 boda
  3. DVD Velika Kopanica    – 472,36 boda
  4. DVD Stari Perkovci        – 461,79 boda
  5. DVD Nuštar                    – 457,92 boda
  6. DVD Jarmina                  – 452,22 boda

 

 

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)