DVD Veliškovci i DVD Belišće na 17. natjecanju Kup grada Našice

1 minuta/e za čitanje

Dana 17. lipnja 2018. godine u centru Našica nastupile su vatrogasne ekipe DVD-a Veliškovci i Belišća u kategorijama djece od 6 do 12 godina i mladeži od 12 do 16 godina.

U kategoriji djece ekipe DVD-a Veliškovaca djece/ženske ostvarile su 3. mjesto od 15 ekipa, djeca/muška 10. mjesto od 22 ekipe. Ekipa DVD-a Belišće djeca/muška ostvarila je 22. mjesto. S obzirom na uzrast djece, valja im čestitati na požrtvovnosti i radu koju pružaju u vatrogasnim vježbama s brentačom i rušenju meta.

Ekipa DVD-a Veliškovaca mladeži/ženske ostvarila je zapaženo 1. mjesto od 3 ekipe u svojoj kategoriji, što je veoma značajno, te ujedno predstavlja kvalitetan rad ekipe jer ista ove godine nastupa na Državnom vatrogasnom natjecanju mladeži Republike Hrvatske u Zadru.

Ekipa DVD-a Veliškovaca mladeži/muške također je ostvarila zapaženo 3. mjesto od 16 ekipa.

Sami rezultati pokazuju marljiv rad s vatrogasnim podmlatkom, gdje dobro uvježbane i kvalitetne ekipe ostvaruju odlične rezultate.

Vatrogasna natjecanje s brentačama za djecu i natjecanje s preprekama za mladež veoma su atraktivna i zanimljiva za vatrogasne ekipe, gdje iste mogu usporediti svoju kvalitetu.

Zapovjednik
VZG-a Belišće
Dubravko Čovčić

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.