Terenska vježba civilne zaštite općine Marijanci “Marijanci 2024.”

DVD Marijanci, DVD Belišće, MUP PU Osječko-baranjska, Policijska postaja Donji Miholjac, GD Crvenog križa Donji Miholjac, Postrojba civilne zaštite opće namjene i povjerenik civilne zaštite Općine, ŽC 112 Osijek te djelatnici Područne škole Marijanci članovi su Operativne skupine koja je sudjelovala u terenskoj vježbi Civilne zaštite Općine Marijanci “Marijanci 2024.” provedenoj u srijedu 8. svibnja u središtu Marijanaca.

Čitajte dalje

Prijam vatrogasaca povodom blagdana svetog Florijana u Gradu Belišću

Povodom blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca, koji se obilježava 4. svibnja, u Gradskoj upravi grada Belišća organiziran je prijam za predstavnike Vatrogasne zajednice grada Belišća i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada predvođene predsjednikom i zapovjednikom, Nikicom Muževićem i Dubravkom Čovčićem.

Čitajte dalje

XXV. susret vatrogasne mladeži i pomlatka Belišće 2024. – izvještaj i rezultati

U organizaciji DVD-a Belišće na XXV. Susretu vatrogasne mladeži i pomlatka 27. travnja 2024. godine na prostoru ispred Vatrogasnog doma Belišće održalo se vatrogasno natjecanje u četiri kategorije vatrogasne mladeži i pomlatka, gdje je bilo prisutno 47 ekipa iz 26 dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske s ukupno 520 natjecatelja.

Čitajte dalje

Vatrogasna postrojba DVD-a Belišće u vježbi evakuacije, spašavanja i gašenja požara u tvornici Harburg-Freudenberger Belišće

Dana 12. travnja 2024. godine u prijepodnevnim satima u tvorničkom krugu tvornice Harburg-Freudenberger Belišće na prostoru hale kod stroja za „sačmarenje“ održana je taktička vježba radnika tvornice i operativnih vatrogasaca središnje vatrogasne postrojbe dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće.

Čitajte dalje