DVD Belišće uspješno na 10. Osječkom vatrogasnom ceneru i 39. Somborskom polumaratonu

1 minuta/e za čitanje

U organizaciji Javne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, Vatrogasne zajednice Osječko-baranjske županije i SRK “Žuti šešir” dana 19. svibnja 2018. godine organiziran je jubilarni deseti po redu “Osječki vatrogasni cener”, cestovna utrka na 10.000 m. Po vrlo toplom danu, na cestovnoj utrci kružnog obilježja koja prolazi osječkim mostovima uz mnogobrojne učesnike sportaše, rekreativce, profesionalne i dobrovoljne vatrogasce Republike Hrvatske i inozemstva, nastupio je član DVD-a Belišća g. Zdenko Cerovečki.

G. Zdenko Cerovečki, s ponosom predstavljajući Dobrovoljno vatrogasno društvo Belišće, u ukupnom plasmanu postigao je zadovoljavajući rezultat s vremenom 53:38 minuta.

Također naš član Zdenko Cerovečki sljedećeg dana 20. svibnja 2018. nastupio je na međunarodnoj utrci u Somboru na 39 “Somborskom polumaratonu” predstavljajući DVD Belišće, gdje je sudjelovalo 399 trkača u muškoj kategoriji, ostvarivši zadovoljavajući plasman, gdje je stazu u duljini 21.098 m istrčao u vremenu od 2:03:34 h.

Sportski pristup načinu života u vatrogasnoj djelatnosti je dragocjen jer traži posvećenost, spremnost, mentalnu snagu i ustrajnost, što je ujedno i odlika kvalitetnog vatrogasca.

 

 

Učitavanje Facebook komentara...


Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.