Član DVD-a Belišće na 7. Baranjskom Ferivi polumaratonu

1 minuta/e za čitanje

Dana 17. rujna 2022. godine, u jedinstvenom ambijentu baranjske prirode i novoobnovljenog dvorca u Tikvešu, organiziran je sedmi po redu Baranjski Ferivi polumaraton, gdje je na glavnoj utrci na 21 kilometar i 100 metara sudjelovalo 300 sudionika, gdje ni lošije vrijeme nije spriječilo polumaratonce da odmjere snage u ovoj tradicionalnoj sportskoj manifestaciji.

Na utrci su se okupili mnogobrojni sportaši i rekreativci, a nastupio je i naš član DVD-a Belišća g. Zdenko Cerovečki.

Uz brojne sudionike iz Republike Hrvatske i susjednih država g. Zdenko Cerovečki, s ponosom predstavljajući Dobrovoljno vatrogasno društvo Belišće, istrčao je stazu s vremenom 1h 45min, što je njegovo osobno najbolje vrijeme, a samim time zauzeo je 2. mjesto u kategoriji 60+, na čemu mu čestitamo.

Upravo zahvaljujući Baranjskom Ferivi polumaratonu, ali i ostalim važnim sportskim priredbama, Osječko-baranjska županija istaknula je kandidaturu za Europsku regiju sporta 2024. godine, na što je podsjetio i zamjenik župana g. Mato Lukić.

Čestitam organizatorima na uspješnoj organizaciji unatoč kišnom i prohladnom vremenu. Izuzetno je važno okupljati ljude oko sportskih manifestacija i aktivnosti, osobito djecu i mlade, a upravo je rujan mjesec koji obiluje sportskim priredbama u našoj županiji. Vidjeli su to i članovi Komisije za dodjeljivanje titule Europske regije sporta u nedavnom posjetu Osječko-baranjskoj županiji, pa se s razlogom nadamo pobjedi – zaključio je Lukić.

Zapovjednik
DVD-a Belišće
Dubravko Čovčić

 

 

Učitavanje Facebook komentara...

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.